Välkommen till Arbetahemma.se

INFLUENCERS

LOCALVANTIA

TCREDIT

VAD ÄR LOCALVANTIA?

Localvantia är vårt unika program som låter dig njuta av exklusiva förmåner, besparingar och stora belöningar (inklusive gratis VersaPoints, TCredits, Bitcoin och mycket mer!) Genom att handla hos dina lokala favorithandlare. Localvantia innebär, till exempel att du kan tjäna obegränsat med GRATIS VersaPoints samtidigt som du gör andra saker under dagen .Att köpa livsmedel, äta på lokala restauranger, tankar din bil, och så vidare, och utan extra kostnad för dig när du handlar!

AFFÄRSINNEHAVARE ELLER FÖRETAGARE REGISTRERAR SIG www.sfi4.com/19625214/reca

Och, som en SFI Affiliate, kan du börja använda Localvantia omedelbart! Är du inte medlem ännu så blir du en SFI Affiliate. Besök helt enkelt work.sixfigureincome.com och registrera dig kostnadsfritt.


LOCALVANTIA FUNGERAR PÅ ETT UNIKT SÄTT

Localvantia drivs av Rewardical som ger dig digitala belöningar som polletter.  Antag att du regelbundet besöker en Localvantia-restaurang i ditt område. Vid varje besök samlar du in Rewardical Tokens (digitala polletter) som automatiskt läggs till i ditt kontosaldo Sedan, när du vill, bara gå till Rewardical Exchange på ditt affilate center och lösa in dem för VersaPoints (eller TCredits, Silver Bullion, Bitcoin, eller vad godsaker du vill)!


LOCALVANTIA MERCHANT VÄRVNINGS PROGRAM

Localvantia är ett fantastiskt program för att tjäna rank-kvalificerade VersaPoints, etc.  Men, som en SFI affiliate, finns det en mycket större möjlighet också.   Det vill säga att rekrytera köpmän. För varje handlare du värvar kan du ställa in dig själv för att automatiskt tjäna 1 Rewardical för varje 10 Rewardicals  de tjänar på sina kunder.  Tänk dig att hänvisa ett par dussin av dina favorit lokala företag.  Affärsinnehavarna kan rekommendera sina kunder att gå med i programmet.VÄRVA HANDLARE PÅ ETT ENKELT SÄTT

  1. Besöka din favorit köpman.
  2. Ta en bra bild av deras skyltfönster.
  3. Gå till ditt affilate center och fyll i formuläret för handlaren och ladda upp fotot du tog.
  4. Nu är du redo, men du måste vara EA för att kunna göra detta.

Att förregistrera affärer i ditt område kommer att se till att du krediteras för den handlaren. Det innebär att när din hänvisade köpman officiellt registrerar sig med Localvantia och börjar tilldela Rewardicals till kunder, kan DU listas som den person som hänvisade dem och tjäna alla tillhörande belöningar i form av Rewardical tokens.

Vårt förregistreringssystem hjälper också dina lokala handlare att komma igång snabbt och enkelt. Så, när du följer upp med din förregistrerade köpman, kan de helt enkelt gå till Localvantia och registrera sig.  Några snabba klick senare, finns de i Localvantias sökmotor, och lockar nya kunder och du tjänar digitala polletter för att du har rekryterat dem.LOCALVANTIA DRIVS AV REWARDICALS

WEBBSIDA www.sfi4.com/19625214/rwgw